Ragout De Toamnă
Ragutul de toamnă este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, fasole cannellini, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Ragout De Toamnă, Ragout De Legume De Toamnă, și Ragout de toamnă cu legume prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Adăugați dovleceii și feniculul. Gatiti 10 minute, amestecand ocazional, pana cand feniculul se rumeneste.
Tăiați fiecare cârnați pe jumătate pe lungime, apoi în bucăți de 1/2 inch.
Adăugați cârnați și bulion la amestecul de dovlecei.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți; gatiti 10 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede.
Se amestecă fasolea, Salvia tocată, sarea și piperul. Gatiti cu 2 pana la 3 minute mai mult sau pana se incalzeste bine.
Se ornează cu frunze de salvie.