Ragout De Pui De Casă
Dacă 56 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Ragout de pui de casă ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 4. 305 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de usturoi, pui, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ragout De Pui, Rago de pui si mezeluri, și Legume De Primăvară-Ragout De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline în tigaie de 3 litri sau mai mare. Sare și piper bucăți de pui apoi adăugați-le cu grijă în tigaia fierbinte. Maro pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul parțial gătit pe o farfurie sau pe o folie de tablă.Cu ulei și bucăți rumenite încă în tigaie, adăugați cartofi, condimentați ușor cu sare și piper apoi și ceapă, amestecând până când cartofii se rumenesc și ceapa se înmoaie. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut.
Adăugați roșiile zdrobite, amestecând pentru a combina apoi adăugați pui parțial gătit așezat în sos și cartofi.
Se introduce la cuptor și se coace 50-60 de minute până când puiul este fraged și gătit.
Scoateți și serviți cu pui și sos sau deasupra paste fierte.