Raft dublu de carne de porc cu sos de tigaie portocaliu-Caramel ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați dublu raft de carne de porc cu sos de tigaie portocaliu-Caramel ars. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 180 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de portocale, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Raft dublu de carne de porc cu sos de tigaie portocaliu-caramel ars, Grătar dublu prăjit de carne de porc cu sos de ciuperci Morel, și Melba de piersici cu sos de Caramel ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsați ulei, salvie, cimbru, sare și piper într-un robot de bucătărie mic sau tăiați fin pe o suprafață de lucru pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Așezați fripturile, cu osul în jos, pe o suprafață de lucru. Folosind un cuțit mic, scor grăsime 1/4 "adâncime cu șase 3" - felii diagonale lungi. Rubroasts cu pastă de plante, masând uneleîn fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Lăsați să se odihnească la temperatura camereitimp de 2 ore.
4
Între timp,folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja (numai partea portocalie) din1 portocală în benzi lungi de 3". Folosind un cuțit, tăiațise taie transversal în benzi late de 1/8"; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Cuțit
5
Tăiați coaja și miezul alb de la restulportocale. Feliați toate portocalele în grosime de 1/4"; transferați într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Așezați benzi de coajă portocalie într-un micoală. Se acoperă cu apă; se aduce la fierbereși se fierbe timp de 3 minute. Se strecoară coaja; setaside pentru sos și aruncați lichidul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Aranjați un raft în treimea inferioară a cuptoruluiși preîncălziți la 425 F.
8
Așezați fripturile de porc în tigaia de prăjire peste rondele portocalii, astfel încâtroasturile se confruntă și oasele coastelor se blochează. Înfășurați vârfurile osoase în folie pentru a preveniarderea. Prăjiți până când carnea se rumeneste, aproximativ 45 de minute. Reduceți căldura la 350 de fși friptură până când un termometru cu citire instantanee este introdus în centrul registrelor de friptură 135 de f,cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Os
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
9
Transferați carnea de porcla o scândură de sculptură și cort liber cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Lăsați să se odihnească 20 de minute.
1
Între timp, amestecați zahărul și 1/4 cupsuc de lămâie într-o cratiță mică și grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creștețiîncălziți la mediu-înalt și gătiți fără a amesteca,ocazional învârtind tigaia și periajulîn jos cu o perie de patiserie umedă, până lacaramel este chihlimbar adânc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc; treceți treptat sucul de portocale și bourbonul. Setați tigaia la foc mediu și fierbeți timp de 5 minute.Se amestecă coaja de portocală rezervată, bulion șimarmaladă. Se fierbe până se reduce la 2 căni,aproximativ 15 minute. Puneți sosul de caramel deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Bateți amidonul de porumb și 2 linguri de apăun castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Transferați felii de portocale din tigaia de prăjire într-un platou cald. Scoateți lingura și aruncați grăsimea din picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Așezați tigaia peste 2 arzătoare setatela foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Se toarnă caramel rezervatsos; puneți cratița deoparte. Folosind o lingură de lemn, răzuiți orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei de prăjit. Se fierbe timp de 30 de secunde,apoi se întoarce sosul în cratița rezervată.Se amestecă lichiorul. Aduceți sosul la fiert;amestecați amestecul de amidon de porumb. Se fierbe, amestecândîn mod constant, timp de 2 minute. Condimentați sosul pentru a gusta cu sare, piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Lichior
Piper
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Tigaie Cu Sos
Bateti
7
Feliați fripturile între oasele coastelor pentru a facecoapele individuale. Aranjați cotletele deasuprade felii de portocale pe platou.