Raft de miel cu muștar și crustă de ierburi
Rack de miel cu o crustă de muștar și ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 533 calorii. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, rozmarin, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ierburile, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Raft De Miel Cu Crustă De Ierburi, Raft de miel cu crustă de usturoi-ierburi, și Friptură de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați rafturile de miel cu piper. Într-un vas mare de mică adâncime, combinați uleiul de măsline cu rozmarinul.
Adăugați mielul și întoarceți-l la strat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți cuptorul la 50
Condimentați mielul cu sare și grătiți-l, cu grăsimea în jos, până când grăsimea este rumenită și foarte crocantă, aproximativ 5 minute. Întoarceți mielul și îndepărtați-l de cărbuni (dacă este necesar, împingeți cărbunii într-o parte). Acoperiți și grătiți mielul timp de aproximativ 10 minute, rotind, până când un termometru citit instantaneu introdus în carne înregistrează 130 pentru mediu rar. Alternativ, încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Adăugați rafturile de miel, partea grasă în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute. Întoarceți rafturile și rumeniți ușor cealaltă parte cărnoasă, aproximativ 3 minute.
Se transferă la cuptor și se prăjește aproximativ 10 minute, sau până când este mediu rar.
Transferați rafturile pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute.
Ungeți generos rafturile de miel cu muștar și bateți ierburile deasupra. Tăiați mielul în 8 cotlete duble.