Raft de miel cu ierburi cu sos de Lingonberry

Raft de miel cu ierburi cu sos de Lingonberry
Rack Herbed de miel cu sos de Lingonberry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $5.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1094 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână rozmarin, oțet de zmeură, conserve de lingonberry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Tofu Cu Banane De Ciocolată / Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Raft de miel cu ierburi, Gratar de miel cu patrunjel, menta si nuc saut 4, și Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; se amestecă 1 lingură de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați mielul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
MielMiel
SareSare
4
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați mielul în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți mielul din tigaie; bateți amestecul de cimbru peste miel. Puneți mielul în tigaie; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 13
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Scoateți mielul din tigaie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se taie în cotlet.
10
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați restul de 1/4 cană de oțet, port și șalotă. Aduceți la fierbere. Se fierbe 1 minut sau până când amestecul se reduce la jumătate; se amestecă bulionul. Aduceți la fierbere; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul masoara aproximativ 1/2 cana. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și se păstrează. Gatiti 1 minut; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
PiperPiper
BulionBulion
PortPort
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați untul, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
12
Serviți sosul cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MielMiel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista