Rack Herbed de miel cu sos de Lingonberry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $5.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1094 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână rozmarin, oțet de zmeură, conserve de lingonberry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Tofu Cu Banane De Ciocolată / Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Raft de miel cu ierburi, Gratar de miel cu patrunjel, menta si nuc saut 4, și Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; se amestecă 1 lingură de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați mielul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Miel
Sare
4
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați mielul în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți mielul din tigaie; bateți amestecul de cimbru peste miel. Puneți mielul în tigaie; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 13
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
8
Scoateți mielul din tigaie și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se taie în cotlet.
10
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați restul de 1/4 cană de oțet, port și șalotă. Aduceți la fierbere. Se fierbe 1 minut sau până când amestecul se reduce la jumătate; se amestecă bulionul. Aduceți la fierbere; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul masoara aproximativ 1/2 cana. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și se păstrează. Gatiti 1 minut; se ia de pe foc.