Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un raft de miel cu crustă de plante. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 379 calorii. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Raft de miel cu crustă de ierburi, Raft de miel cu crustă de ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în treimea inferioară. Între timp, lăsați mielul să stea la temperatura camerei.Condimentează generos rafturile peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați 1 raft de miel cu partea grasă în jos în tigaie și căutați până se rumenesc, rotind raftul pentru a rumeni cât mai multă grăsime posibil (încercați doar să rumeniți grăsimea, așa că nu vă faceți griji cu privire la răsturnarea raftului), aproximativ 3 până la 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați mielul pe o suprafață de lucru, rumenită-cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
5
Scurgeți uleiul din tigaie și ștergeți bucățile rumenite cu un prosop de hârtie. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare, adăugați lingura rămasă de ulei și repetați cu raftul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Așezați usturoiul și hamsiile pe o tăietură. Faceți o pastă apăsând pe lama cuțitului unui bucătar și trăgând partea laterală a acestuia peste usturoi și hamsii la un unghi de 15 grade, alternând între zdrobirea lor și tăierea amestecului, până se formează o pastă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Transferați pasta într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați untul și amestecați până se omogenizează și se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
9
Adăugați panko, pătrunjel și rozmarin și folosiți-vă mâinile pentru a combina uniform; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
10
Așezați muștarul și mierea într-un castron mic și amestecați pentru a combina. Folosind o perie de patiserie, periați uniform părțile rumenite ale rafturilor de miel cu amestecul de muștar-miere, folosind tot. Folosind mâinile, apăsați ușor jumătate din amestecul panko pe fiecare dintre rafturi peste amestecul de muștar-miere, asigurându-vă că acoperiți raftul până la oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Așezați rafturile de miel pregătite într-o tigaie cu oasele orientate în aceeași direcție. Prăjiți, rotind tigaia la jumătatea timpului de gătit, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 125 de la 130 de la 130 de minute pentru rare, aproximativ 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
12
Transferați rafturile pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească neacoperite timp de aproximativ 15 minute.Sculptați fiecare raft în 4 (2 oase) cotlet și aranjați-le pe un platou. (O parte din acoperire poate cădea—doar presărați-o înapoi pe Miel.) Se condimentează cu sare de mare gri sau grosieră și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare Grosieră
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)