Raft de fistic afumat de miel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați un raft de fistic afumat de miel. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă servește 3. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin granulat cu zahăr, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Raft de miel încrustat cu fistic, Raft de miel ars cu tapenadă de fistic, și Raft de miel cu Pesto de fistic, merită efortul! pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta de fistic, adăugați usturoiul, menta, uleiul de măsline, sarea, chimenul, feniculul, coriandrul și boabele de piper negru în vasul mic al unui robot de bucătărie și pulsați până când totul este măcinat aproximativ. Va trebui să răzuiți părțile laterale ale vasului de lucru de câteva ori.
Adăugați fisticul și pulsați până când amestecul are o textură pietrișă grosieră.
Se întinde amestecul de fistic pe tot raftul de miel, se acoperă și se dă la frigider peste noapte. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 C)tapetați un cuptor olandez din fontă cu folie de aluminiu.
Adăugați ceaiul și zahărul, apoi așezați o grătar deasupra pentru a menține raftul de miel ridicat de pe ceai și zahăr. Cu o capotă de aerisire externă care funcționează la înălțime, acoperiți oala cu un capac etanș și încălziți-o la înălțime până când vedeți fum ieșind din oală. Adăugați rapid raftul de miel și închideți capacul. Fumați mielul timp de 10 minute.
Scoateți capacul, apoi transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când mielul a ajuns la 135 de grade F (57 C) pentru mediu rar (aproximativ 20-25 de minute).
Scoateți mielul din cuptor și transferați-l pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia Cotletele de miel între oase.
Se servește cu melasă de rodie.