Raft de fistic afumat de miel

Raft de fistic afumat de miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați un raft de fistic afumat de miel. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă servește 3. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin granulat cu zahăr, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Raft de miel încrustat cu fistic, Raft de miel ars cu tapenadă de fistic, și Raft de miel cu Pesto de fistic, merită efortul! pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta de fistic, adăugați usturoiul, menta, uleiul de măsline, sarea, chimenul, feniculul, coriandrul și boabele de piper negru în vasul mic al unui robot de bucătărie și pulsați până când totul este măcinat aproximativ. Va trebui să răzuiți părțile laterale ale vasului de lucru de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați fisticul și pulsați până când amestecul are o textură pietrișă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
3
Se întinde amestecul de fistic pe tot raftul de miel, se acoperă și se dă la frigider peste noapte. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 C)tapetați un cuptor olandez din fontă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Adăugați ceaiul și zahărul, apoi așezați o grătar deasupra pentru a menține raftul de miel ridicat de pe ceai și zahăr. Cu o capotă de aerisire externă care funcționează la înălțime, acoperiți oala cu un capac etanș și încălziți-o la înălțime până când vedeți fum ieșind din oală. Adăugați rapid raftul de miel și închideți capacul. Fumați mielul timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți capacul, apoi transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când mielul a ajuns la 135 de grade F (57 C) pentru mediu rar (aproximativ 20-25 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți mielul din cuptor și transferați-l pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia Cotletele de miel între oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Se servește cu melasă de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista