Racheta sălbatică și spaghetele de ardei iute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 1.96 pe portie. O porție conține 744 calorii, 32g de proteine, și 25g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ardei iute, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă De Spaghete Cu Rachete Sălbatice Și Ardei Iute, Spaghete cu creveți și rachete (spaghete Con Gamberetti E Ru, și Rachetă sălbatică și salată de porumb la grătar.
Instrucțiuni
1
Gatiti spaghetele in apa sarata clocotita conform instructiunilor pachetului. Pregătiți-vă sosul încălzind ușor puțin ulei de măsline, apoi adăugați usturoiul, ardeiul iute și hamsiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Spaghete
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Adăugați racheta sălbatică, aruncați și adăugați coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Piept De Pui La Rotisor
3
Se ia de pe foc și se adaugă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
4
Scurgeți spaghetele apoi aruncați-le cu sosul, gustați și condimentați dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Așezați pe o farfurie și îngrămădiți mâna suplimentară de rachetă sălbatică deasupra cu o stropire bună de parmezan ras.