Quinoa Malaeziană (Vegetariană)
Quinoa malaeziană (vegetariană) este o fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 320 calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 30 minute. Un amestec de apă, bucăți de soia, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Quinoa Chili Vegetarian, Quinoa Chili Vegetarian, și Quinoa Vegetarian Enchiladas.
Instrucțiuni
Se fierbe 1/2 cană de apă și se toarnă într-un castron.
Se amestecă în bucăți de soia. Se amestecă în unt de arahide, cremă de nucă de cocos, chile, ceapă verde și coriandru. Păstrați cald în timp ce quinoa gătește.
Aduceți quinoa și restul de 1 cană de apă la fiert într-o oală. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 15 minute, până când quinoa este pufoasă. Se amestecă bucățile de soia și sosul de unt de arahide și se condimentează cu sare și piper pentru a servi.