Quinoa Broccoli Caserola
Quinoa Broccoli caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 292 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper de lămâie, sare și piper măcinat, ceapă prăjită franceză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare sunt Caserola Cu Broccoli Quinoa, Caserola cu Broccoli quinoa, și Caserola Cu Broccoli Quinoa.
Instrucțiuni
Puneți quinoa într-un castron; se toarnă suficientă apă pentru a acoperi. Înmuiați timp de 30 de minute.
Scurgeți și clătiți de mai multe ori.
Aduceți quinoa, apa, uleiul de măsline și 1 linguriță de sare la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci.
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați broccoli, acoperiți și aburiți până se înmoaie, 2 până la 4 minute.
Se amestecă broccoli, cremă de supă de ciuperci, brânză Cheddar, 1/2 cană de ceapă prăjită franceză, smântână și piper de lămâie în quinoa gătită; condimentează cu sare și piper negru după gust. Puneți amestecul de quinoa în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește, 10 minute.
Se presară cu 1/2 cană de ceapă prăjită franceză și se coace până când toppingul se rumeneste ușor, încă 5 minute.