Quick Farmer ' s Market Paste
Pastele Quick Farmer ' s market ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 4,73 USD pe porție. O porție conține 1245 calorii, 34G de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de sare și piper kosher, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Paste de piață pentru fermieri, Paste de piață pentru un fermier, și Salată de Paste Farmer ' s Market pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare, grea, adăugați usturoiul feliat și ciorchinii de roșii cherry.
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Puneți tigaia la foc mic-mediu pe blatul aragazului și gătiți încet până când roșiile sunt pe cale să se destrame și sucurile lor au fost extrase în uleiul de măsline formând un sos frumos, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente. Rezervați 2 până la 3 ciorchini de roșii prăjite pentru garnitură. Aruncați tulpinile de viță de vie și piureul sau zdrobiți roșiile rămase în tigaie, cu o lingură, astfel încât să aveți bucăți frumoase de roșii în tot sucul delicios de roșii și uleiul de măsline. Se amestecă zahărul. Acesta va fi sosul pentru paste.
Într-o tigaie mare se încălzește un număr de 3 de ulei de măsline și se sotează cârnații de porc până se rumenesc și se caramelizează.
Scoateți și puneți deoparte pe o farfurie în timp ce gătiți dovlecelul. În aceeași tigaie se adaugă puțin ulei de măsline și se sotează dovlecelul până se caramelizează în jurul marginilor, aproximativ 2 minute.
Adăugați anghinarea și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Adăugați cârnații înapoi în tigaie și aruncați pastele și sosul de roșii.
Se amestecă bine la foc mare pentru a se asigura că totul este încălzit și acoperit uniform.
Transferați într-un castron sau platou de servire.
Pentru a servi, presărați parmezan, frunze de busuioc și blat cu un grup de roșii cherry prăjite.