Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Quiche de somon și brânză elvețiană. Această rețetă pescatariană servește 10 și costă 76 de cenți pe porție. Această masă de dimineață are 117 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, ceapă, maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Quiche de somon și Chard elvețian, Quiche cu smog elvețian și ciuperci, și Quiche De Brânză Elvețiană Fără Crustă.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.