Quiche de mic dejun cu șuncă și brânză

Șuncă și brânză mic dejun Quiche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 363 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână cartofi maro hash, brânză monterey jack, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Strângeți orice exces de umiditate din cartofi și combinați-i cu untul topit sau margarina într-un castron mic. Apăsați acest amestec în partea inferioară și laterală a unei tigaie de plăcintă de 10 inci fără grăsime.
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 25 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și aranjați șunca și brânza uniform peste cartofi. Într-un castron mic separat, bateți împreună ouăle și smântâna.
Se toarnă peste șuncă și brânză.
Puneți tigaia în cuptor și coaceți timp de 425 grade F (220 grade C) timp de 30 de minute sau până când crema s-a setat complet.