Quiche De Ciuperci De Spanac Transformat
Quiche-ul transformat de ciuperci de spanac necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 323 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,68 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de crustă de plăcintă unică, brânză feta, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până crusta plăcintă ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Quiche De Ciuperci De Spanac Transformat, Quiche De Ciuperci De Spanac, și Quiche Cu Spanac Și Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Potriviți crusta de plăcintă într-un vas de plăcintă de 9 inci.
Bateți ouăle, laptele, pătrunjelul, usturoiul, sarea, piperul negru și nucșoara într-un bol.
Combinați ușor spanacul, ciupercile, ceapa și brânza feta într-un bol separat.
Întindeți amestecul de spanac-ciuperci în vasul de plăcintă pregătit; deasupra cu jumătate de brânză elvețiană.
Turnați amestecul de ouă uniform peste umplutură, învârtind amestecul de ouă în castron pentru a răspândi condimentele prin ouă; topiți quiche-ul cu restul de brânză elvețiană.
Așezați quiche pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când quiche-ul este ușor umflat și rumenit, 45 până la 50 de minute. O scobitoare introdusă în centrul umpluturii trebuie să iasă curată. Se răcește timp de 30 de minute înainte de servire.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Clarendelle inspirat de Haut-Brion Bordeaux (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Clarendelle inspirat de Haut-Brion Bordeaux ( jumătate de sticlă)
O culoare profundă și un buchet moale de lemn dulce și coacăze negre. Vinul are nuanțe violete și ușor prăjite pe palat. Textura este catifelată, iar aroma este cu totul puternică și elegantă. Există un echilibru minunat rafinat între tanin de înaltă calitate, concentrare, tensiune și prospețime. O epocă minunată pentru Clarendelle!