Quiche Clasic Lorena
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Quiche Lorraine clasic. Această rețetă servește 6. Acest curs principal are 518 calorii, 20g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, jumătate și jumătate, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Quiche Clasic Lorena, Quiche Clasic Cu Cremă Lorena, și Quiche Lorena.
Instrucțiuni
Aranjați crusta de plăcintă într-o placă de plăcintă de 9 inci; apăsați un strat dublu de folie de aluminiu în crustă.
Coaceți la 450 de grade timp de 8 minute; îndepărtați folia de aluminiu și coaceți încă 4 până la 5 minute, până când crusta este setată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Se sotează ceapa într-o lingură de picături rezervate până se înmoaie; se scurge. Lingurați slănina și ceapa uniform în crusta coaptă. Într-un castron mare, amestecați ouăle, jumătate și jumătate și condimente; adăugați brânză și amestecați pentru a combina.
Se toarnă în crustă; setați placa de plăcintă pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 de grade timp de 35 până la 40 de minute până când quiche-ul este auriu, umflat și un cuțit introdus în centru iese curat.
Dacă este necesar, acoperiți marginile crustei cu folie pentru a preveni arderea.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute înainte de servire.