Quesadillas Cu Creveți Super-Rapizi Și Chili Verzi
Quesadillas Super-rapid de creveți și Chili verde durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 656 calorii, 33g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos hor d ' oeuvre pentru Super Bowl. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ardei iute, salsa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 84%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chili Super Rapid, Quesadillas Cu Chili Verde La Grătar, și Chili verde și Monterey Jack Quesadillas.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați brânza, creveții, ardeii iute verzi și ceapa verde.
Așezați jumătate din tortilla pe o plită unsă; se presară cu amestec de brânză. Se acoperă cu tortilla rămasă. Gatiti la foc mediu timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc si branza se topeste.
Între timp, într-un castron mic, mash avocado cu salsa și sare de usturoi.
Se servește cu quesadillas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Quesadillan în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros Euro. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.