Pătrate Triple-porumb cu sos de fasole

Pătrate Triple-porumb cu sos de fasole
Pătratele Triple-porumb cu sos de fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 416 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, fasole, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Pătrate Triple-porumb cu sos de fasole, Pătrate Cu Unt De Arahide Triple Decker, și Triple Almond Cherry Crumble Squares pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400. Vas de copt dreptunghiular cu grăsime, 11x7x1 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă porumb în stil cremă, porumb cu miez întreg, amestec de brioșe (uscat), unt și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb întreg De KernelPorumb întreg De Kernel
Porumb CremăPorumb Cremă
Amestec De BrioșeAmestec De Brioșe
UntUnt
OuăOuă
3
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când caserola revine când este atinsă ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
În ultimele 5 minute de coacere, gătiți fasolea și salsa în cratiță de 1 litru la foc mediu, amestecând ocazional, până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Tăiați caserola în pătrate. Se acoperă cu sos de fasole; se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SosSos
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista