Pătrate Triple-porumb cu sos de fasole
Pătratele Triple-porumb cu sos de fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 416 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, fasole, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Pătrate Triple-porumb cu sos de fasole, Pătrate Cu Unt De Arahide Triple Decker, și Triple Almond Cherry Crumble Squares pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400. Vas de copt dreptunghiular cu grăsime, 11x7x1 1/2 inci.
Se amestecă porumb în stil cremă, porumb cu miez întreg, amestec de brioșe (uscat), unt și ouă.
Se toarnă în vasul de copt.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când caserola revine când este atinsă ușor în centru.
În ultimele 5 minute de coacere, gătiți fasolea și salsa în cratiță de 1 litru la foc mediu, amestecând ocazional, până la fierbinte.
Tăiați caserola în pătrate. Se acoperă cu sos de fasole; se presară cu coriandru.