Pătrate de migdale II
Rețeta pătrate de migdale II poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 24 de porții cu 172 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni au plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână făină, pastă de migdale, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 19%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pătrate de migdale II, Pătrate de smochine și migdale, și Pătrate De Zmeură-Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Crema de unt într-un castron mare de amestecare; adăugați treptat zahărul, bătând până când este ușor și pufos.
Adăugați gălbenușul de ou( rezervă albuș de ou), pasta de migdale și aromă; bateți până se omogenizează bine. Se amestecă făina.
Întindeți amestecul într-o tigaie de copt de 13 x 9 x 2 inch. Bateți albușul de ou (la temperatura camerei) până se spumează; periați pe toată suprafața aluatului și presărați cu migdale.
Coaceți timp de 35 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește bine și se taie în pătrate de 2 inch. A se păstra în recipiente etanșe.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.