Pătrate De Desert Grasshopper

Pătrate De Desert Grasshopper
Această rețetă face 16 porții cu 340 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pătratele Lăcustelor, Pătrate De Lăcustă Înghețate, și Pătrate De Desert De Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați tigaia de 13x9 inci cu folie, astfel încât marginile foliei să se extindă peste părțile laterale ale tigaiei; pulverizați cu spray de gătit. În tigaie, amestecați firimiturile de biscuiți, zahărul și untul. Apăsați uniform în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, crme de menthe și crme de cacao cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați cremă de marshmallow; bate până se omogenizează. Dați la frigider aproximativ 45 de minute sau până când amestecul se înmoaie când este scăpat dintr-o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De MarshmallowCremă De Marshmallow
Movile BarMovile Bar
4
Într-un castron mare răcit, bateți frișca cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în amestec de marshmallow până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă peste crustă. Congelați aproximativ 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
6
Scoateți din tigaie, folosind folie pentru a ridica.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Lăsați desertul să stea la temperatura camerei cu 10 minute înainte de tăiere. Congelați orice desert rămas bine acoperit.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista