Păstrăv întreg prăjit cu cartofi și sparanghel
Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 2 și costă $ 4.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 349 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de sparanghel, cimbru de lămâie, păstrăv curcubeu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Păstrăv Amandine, Sparanghel Aburit Și Cartofi Noi, Amandină de păstrăv, sparanghel aburit și cartofi noi, și Cartofi roșii prăjiți și sparanghel-Ww 4 puncte.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți 425 F.
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece cu 1 inch. Se aduce la fierbere și se gătește până abia se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgere. Aranjați sparanghelul și cartofii pe o foaie mare de copt tapetată cu pergament.
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aruncați pentru a combina.
Frecați păstrăvii în interior și în exterior cu restul de linguri de ulei de măsline și condimentați în interior și în exterior cu sare și piper. Umpleți cavititele celor doi păstrăv cu feliile de lămâie și cimbru proaspăt. Aranjați cei doi pești pe foaia de copt cu legumele, astfel încât totul să fie într-un singur strat. Prăjiți timp de 25 de minute până când cartofii sunt crocanți și fragezi și peștele este gătit.