Păstrăv Matzo Cu Crustă De Făină

Păstrăv Matzo Cu Crustă De Făină
Păstrăvul matzo cu crustă de masă este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 371 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de masă matzo, ulei vegetal, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Pui Cu Crustă Matzo, Păstrăv Cu Crustă De Porumb, și Păstrăv Cu Crustă De Alune.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți oul și apa cu un vârf de sare. Într-un vas de copt superficial, aruncați masa matzo cu piperul, usturoiul praf și 1 1/2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Înmuiați fileurile de păstrăv în oul bătut, apoi dragați în amestecul de masă matzo; transferați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Încălziți 3 linguri de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați 4 fileuri, cu pielea în sus, în fiecare tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc la margini, 5 minute. Întoarceți și gătiți până când pielea este crocantă și peștele este doar opac pe tot parcursul, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se transferă într-un platou și se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Se servește cu uleiul de Oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista