Păstrăv cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile
Păstrăvul cu crustă de Pecan cu sos de piersici-Habanero Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 575 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ouă, făină, sos de piersici-habanero chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Păstrăv Cu Crustă De Pecan, Păstrăv prăjit cu sos roșu de Chile, și Chestii fierbinți: sos de grătar Mango-piersică-Habanero pentru # CookoutWeek pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sos de piersici-Habanero Chile; păstrați cald.
Procesați nucile pecan într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Combinați nucile pecan, 1/2 cană de făină, praful de copt, sarea și piperul într-un vas puțin adânc.
Așezați ouăle într-un alt vas superficial.
Înveliți ușor fileurile în 1/2 cană de făină rămasă. Scufundați fileurile în ouă și dragați în amestecul de nuci pecan.
Topiți 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti 2 fileuri 4 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii. Repetați cu untul, uleiul și fileurile rămase.
Serviți imediat cu sos de piersici-Habanero Chile.