Această rețetă servește 12 și costă 1,76 USD pe porție. O porție conține 640 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, piper măcinat grosier, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pădurea Neagră Torte, Pădurea Neagră Ciocolată Torte, și Pădurea Neagră Cherry Torte.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cuptor
2
Așezați tigaia pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
3
Combinați cireșele și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică. Se fierbe la foc mediu-mare până când lichidul aproape se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați kirsch și fierbeți 1 minut. Stând înapoi, aprindeți cu atenție kirsch. Când flăcările se potolesc, amestecați conservele. Gatiti pana cand conservele fierb si se ingroasa, aproximativ 3 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Kirsch
5
Bateți făina, cacao, piper și sare într-un castron mic pentru a amesteca. Topiți untul și ciocolata dulce-amăruie într-o cratiță medie grea la foc mic, amestecând continuu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amară
Unt
Piper
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
6
Se ia de pe foc; se amestecă în 1/2 cană zahăr. Folosind mixerul electric, bateți ouăle, restul de 1 cană de zahăr și extractul de vanilie într-un castron mare până la palid și gros, aproximativ 5 minute. Folosind spatula, se amestecă în amestec de ciocolată topită. Îndoiți amestecul de făină în aluat. Îndoiți amestecul de cireșe și chipsurile de ciocolată în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Extract De Vanilie
Ciocolata
Cireșe
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
7
Transferați aluatul în tigaia pregătită; blat neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți până când partea superioară este uscată și ușor crăpată și testerul introdus în centrul brownie-ului iese cu niște aluat umed (nu umed) atașat, aproximativ 55 de minute. Se răcește brownie în tigaie pe raft 15 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
9
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și răciți complet tortul. Înlocuiți părțile laterale ale tigaiei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Puree cherry se păstrează în procesor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Cireșe
2
Transferați într-o pungă mică de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză, zahărul și extractul de vanilie într-un castron mediu până când este foarte netedă. Reduceți viteza la minim. Bateți în mascarpone doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Cremă De Brânză
Mascarpone
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați smântână și bateți doar până se amestecă și încă moale (nu exagerați). Întindeți imediat mousse uniform peste brownie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Cremă
5
Tăiați suficient de 1 colț de pungă de plastic cu conserve pentru a face o deschidere de 1/8 inch. Țeava se păstrează în linii paralele peste mousse, distanțându-se la 1 inch. Începând cu 1 inch Din 1 parte, trageți vârful scobitoarei peste linii în 1 direcție. Repetați în direcția opusă, la 1 inch de prima linie. Continuați, alternând direcția de fiecare dată pentru a forma modelul chevron. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Scobitori
6
Tăiați în jurul laturilor tigaiei, apoi îndepărtați părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Lăsați torte să stea 20 de minute la temperatura camerei înainte de servire.