Pădurea Neagră Ciocolată Torte
Black Forest Chocolate Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 514 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită umplutură de plăcintă cu cireșe, praf de copt, apă și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Pădurea Neagră Torte, Pădurea Neagră Torte, și Pădurea Neagră Cherry Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în apă doar până se amestecă.
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă vanilia până se omogenizează.
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu amestecul de ciocolată bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă în patru unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Se coace la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru umplutura de ciocolată, într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă untul până se omogenizează.
Pentru umplerea cremei, într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri moi.
Pentru asamblare, așezați o prăjitură pe un platou de servire; se întinde cu o pătrime din umplutura de ciocolată și o pătrime din umplutura de cremă. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu tortul rămas și umplutura de ciocolată.
Așezați 1-1 / 2 căni din umplutura de cremă rămasă într-o pungă de patiserie cu un vârf mare de patiserie stea. Țeavă în jurul marginii tortului. Umpleți centrul cu umplutură de plăcintă cu cireșe.
Întindeți umplutura de cremă rămasă pe părțile laterale ale tortului; presați migdalele în părți. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.