Pădurea Neagră Ciocolată Torte

Pădurea Neagră Ciocolată Torte
Black Forest Chocolate Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 514 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită umplutură de plăcintă cu cireșe, praf de copt, apă și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Pădurea Neagră Torte, Pădurea Neagră Torte, și Pădurea Neagră Cherry Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în apă doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
3
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu amestecul de ciocolată bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă în patru unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se coace la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Pentru umplutura de ciocolată, într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
8
Adăugați migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
9
Pentru umplerea cremei, într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
11
Pentru asamblare, așezați o prăjitură pe un platou de servire; se întinde cu o pătrime din umplutura de ciocolată și o pătrime din umplutura de cremă. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu tortul rămas și umplutura de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
12
Așezați 1-1 / 2 căni din umplutura de cremă rămasă într-o pungă de patiserie cu un vârf mare de patiserie stea. Țeavă în jurul marginii tortului. Umpleți centrul cu umplutură de plăcintă cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
13
Întindeți umplutura de cremă rămasă pe părțile laterale ale tortului; presați migdalele în părți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista