Black Forest Chocolate Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 514 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită umplutură de plăcintă cu cireșe, praf de copt, apă și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Pădurea Neagră Torte, Pădurea Neagră Torte, și Pădurea Neagră Cherry Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în apă doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
3
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
4
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu amestecul de ciocolată bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă în patru unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Se coace la 350 de minute pentru 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Pentru umplutura de ciocolată, într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
8
Adăugați migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
9
Pentru umplerea cremei, într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Adăugați zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Zahăr
11
Pentru asamblare, așezați o prăjitură pe un platou de servire; se întinde cu o pătrime din umplutura de ciocolată și o pătrime din umplutura de cremă. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu tortul rămas și umplutura de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
12
Așezați 1-1 / 2 căni din umplutura de cremă rămasă într-o pungă de patiserie cu un vârf mare de patiserie stea. Țeavă în jurul marginii tortului. Umpleți centrul cu umplutură de plăcintă cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
13
Întindeți umplutura de cremă rămasă pe părțile laterale ale tortului; presați migdalele în părți. A se păstra la frigider.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.