Pâinea foccaciei lui Michael
Pâinea foccacia lui Michael necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 19 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 31 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de ceapă, rozmarin, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Pâine foccacia cu roșii uscate,măsline,rozmarin și cimbru, Pâine "Foccacia" din semințe de in (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Foccacia Panino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă mierea în apa caldă într-un castron mare, apoi se presară drojdie deasupra.
Lăsați să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să spumeze. Se amestecă 1 lingură de sare, 1 lingură de ulei de măsline, ceapă și 5 căni de făină până când aluatul se unește. Frământați pe o suprafață bine făinată până când este netedă și elastică, aproximativ 5 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 415 grade F (215 grade C).
Așezați aluatul pe foaia de copt unsă și aplatizați pentru a acoperi întreaga foaie uniform. Folosiți vârfurile degetelor pentru a face indentări pe tot aluatul distanțate la aproximativ 1 inch.
Stropiți focaccia cu 3 linguri de ulei de măsline, apoi presărați rozmarin, parmezan și restul de 1 lingură de sare kosher deasupra.
Lăsați să crească timp de 10 minute
Coaceți în cuptorul preîncălzit 20 de minute până se rumenesc.