Pâine Ușoară De Porumb
Pâinea de porumb ușoară necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 206 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de făină de porumb, ouă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine De Porumb Ușoară Și Umedă, Pâine De Porumb Cu Tigaie Ușoară, și Pâine de porumb ușoară și pufoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Adăugați 2 lingurițe. ulei vegetal la o tigaie din fontă de 10 inci; se încălzește la cuptor 5 minute. Se amestecă împreună amestecul de făină de porumb și zahărul într-un castron mare.
Adăugați zară, ou și 1/4 cană ulei vegetal, amestecând doar până la amestec.
Se toarnă aluatul în tigaie fierbinte.
Coaceți 20 până la 22 de minute sau până când pâinea aurie și porumbul se îndepărtează de părți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.