Pâine umplută cu șuncă, cartofi și brânză
Sunca, cartofi & brânză umplute pâine ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 601 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 286 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pătrunjel, pudră de muștar, cheddar extra-matur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Cartofi Umpluți Cu Șuncă Și Brânză, Pâine cu șuncă și brânză, și Pâine Sandwich Cu Șuncă Și Brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă amestecul de pâine într-un castron mare și se amestecă pudra de muștar, apoi se completează urmând instrucțiunile ambalajului. Acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați să crească într-un loc cald timp de 45 de minute-1 oră până la dublarea dimensiunii.
Între timp, aduceți la fiert o tigaie mare cu apă sărată, adăugați cartofi și gătiți timp de 10-12 minute până se înmoaie.
Se scurge, se lasă într-o strecurătoare până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi se decojesc pielea și se taie grosolan.
Se amestecă crme frache, cheddar și pătrunjel, apoi se condimentează foarte bine.
Întindeți puțin sub jumătate din aluat pe o suprafață făinoasă până la un cerc de 25 cm este mai ușor să folosiți un sucitor și întindeți-l cu mâinile în același timp. Ridicați pe o foaie de copt înmuiată care se va potrivi în congelator. Îngrămădiți uniform cartofii deasupra, lăsând o margine bună de 2-3 cm. Puneți jumătate din amestecul de crme frache. Urmați cu ceapa de primăvară, apoi șunca, apoi punctați amestecul crme frache rămas peste tot.
Întindeți aluatul rămas așa cum ați făcut primul, până la puțin mai mare de 25 cm.
Ungeți marginea fundului plăcintei cu apă, apoi ridicați partea superioară pe plăcintă. Tăiați dacă aveți nevoie, apoi apăsați și rulați marginea de margine pentru a sigila. Faceți acest lucru până la capăt, apoi apăsați cu vârfurile unei furculițe pentru a o sigila cu adevărat bine. Plăcinta este acum gata să înghețe, periați niște folie alimentară cu puțin ulei și înfășurați-o bine. Congelați până la 2 luni sau, dacă gătiți imediat, coaceți pâinea umplută timp de 1 oră la 180C/ 160C ventilator / gaz 4 până devine aurie
Gătit din congelat: scoateți plăcinta din congelator dimineața și lăsați la temperatura camerei aproximativ 3 ore.
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți plăcinta congelată cu ou bătut, împrăștiați cu puțin mai multă brânză dacă doriți și acoperiți cu folie.
Coaceți timp de 1 oră, apoi scoateți folia și coaceți încă 1 oră până când auriu și crocant introduceți o frigăruie în mijloc și verificați conductele sale fierbinți până la capăt.