Pâine Salsa Mexicană
Pâine salsa Mexican ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, brânză Monterey jack, crustă de pizza și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 24%. Încercați Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană), Fierbinte Nou Mexican Salsa, și Salsa Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 1/2 cană de brânză, sos picant și cilantro într-un bol mic; amestecați bine.
Se întinde peste crusta de pizza și se presară cu brânză rămasă.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.