Pâine prăjită franceză cu nucă de cocos cu sirop cald de portocale-ananas

Pâinea prăjită franceză cu nucă de cocos cu sirop cald de portocale-ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. O porție conține 96 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, extract de nucă de cocos, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză Mascarpone cu sirop cald de mure, Pâine prăjită franceză Ciabatta cu sirop cald de arțar de mere, și Pâine prăjită franceză cu sirop de portocale.
Instrucțiuni
Aranjați feliile de baghetă uniform într-un vas de copt de 8 inci.
Combinați înlocuitorul de ou și următoarele 5 ingrediente, amestecând cu un tel; se toarnă uniform peste felii de baghetă.
Lăsați să stea 30 de minute, întorcându-se o dată.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați felii de baghetă; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Presărați cu nucă de cocos și stropiți cu sirop de portocale-ananas.