Pâine prăjită franceză cu caise
Caise pâine prăjită franceză este o masă de dimineață, care servește 4. O porție conține 501 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $7.16 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 38 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de unt, cremă de vanilie gata preparată, sos de caramel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine Prăjită Cu Caise Cu Glazură De Caise, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Caise, și Pâine Prăjită Franceză Cu Caise Umplute.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie de dimensiuni medii. Puneți caisele, tăiate în jos și prăjiți ușor timp de 2-3 minute. Răsturnați și gătiți încă 1 min până când sunt ușor aurii.
Adăugați caramelul în tigaie și topiți până când este Cochet dacă este încă prea gros pentru a acoperi fructele, adăugați un strop de apă. Păstrați cald.
Se amestecă crema cu 4 linguri de apă pentru a se slăbi, apoi se înmoaie în feliile de pâine, întorcându-se pentru a acoperi bine. Topiți jumătate din untul rămas într-o tigaie mare antiaderentă. Scuturați ușor orice amestec de cremă în exces din jumătate din feliile de pâine și prăjiți în unt timp de 2 minute pe fiecare parte până devin aurii. Repetați cu untul și pâinea rămase, apoi serviți fierbinte cu caisele caramel.