Pâine prăjită Foie Gras cu Sauternes Gele 4
O porție conține 16 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 2 cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine prăjită Foie Gras cu verdeață și glazură de port Verjus, Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, și Foie Gras Și Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor un vas sau o tigaie pătrată de 8 inci și căptușiți fundul și părțile laterale cu o foaie de folie de plastic.
Sauternes și zahăr la fiert într-o cratiță mică grea, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Între timp, presărați gelatina peste apă într-un castron mic și lăsați să se înmoaie 1 minut.
Se toarnă vin fierbinte peste amestecul de gelatină, apoi se amestecă până se dizolvă gelatina. Se răcește la temperatura camerei.
Se toarnă amestecul de vin-gelatină în vasul căptușit și se răcește, acoperit, până se fixează, cel puțin 4 ore.
Ridicați gelul corrode din vas folosind folie de plastic și transferați-l pe o placă de tăiere.
Tăiați gelul de culoare în pătrate de 3/4 inch (fără a tăia plasticul).
Tăiați foie gras în pătrate de 1 inch (aproximativ 1/4 inch grosime).
Transferați pătratele cu spatula offset într-o tavă căptușită cu folie de plastic, apoi acoperiți fiecare cu un pătrat de gel corrode (veți avea extra gel corrode). Se răcește, acoperit cu folie de plastic, până când este gata de servit.
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack-ul in treimea superioara.
Tăiați crustele din pâine, apoi periați cu unt și tăiați 6 (1 1/4 inch) pătrate din fiecare felie. Aranjați într-o tigaie cu 4 fețe și coaceți până devin aurii, aproximativ 6 minute.
Toasturi de Top cu foie-gras-și-gel stive de corroide.
* Gelul corkule poate fi răcit până la 2 zile.* Stivele foie-gras-and-gel arrobe pot fi răcite până la 1 zi.* Pâinea poate fi unsă cu unt și tăiată (dar nu coaptă) cu 2 ore înainte și răcită, acoperită cu folie de plastic.