Pâine prăjită cu șuncă și ciuperci
Pâine prăjită cu șuncă și ciuperci ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru 1,62 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, buruieni de mărar, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Șuncă cremă pe pâine prăjită, Pâine prăjită franceză cu șuncă și brânză, și Pâine Prăjită Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, sotati ciupercile în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat bulion. Se aduce la fierbere; se fierbe și se amestecă timp de 2 minute.
Reduceți căldura la minim. Se amestecă smântână, arpagic și mărar; se încălzește.
Așezați două felii de șuncă pe fiecare punct de pâine prăjită; deasupra cu sos de ciuperci.