Pâine prăjită cu șuncă și Cheddar
Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 196 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 minute. Mergeți la magazin și ridicați baghetă, șuncă, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Toasturi Tunan și Cheddar, Pâine Prăjită Cu Slănină Cheddar, și Supă de Broccoli cu pâine prăjită Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime și tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu folie. Într-un castron mediu, amestecați șuncă, maioneză, piper cayenne, sos Worcestershire și oțet.
Așezați pâinea, tăiată cu fața în sus, pe foaia de copt.
Întindeți amestecul de șuncă uniform deasupra și presărați cu Cheddar. Se fierbe până când brânza clocotește și începe să se rumenească, 30 de secunde până la 1 minut.
Scoateți din broiler și lăsați să stea 3 minute. Feliați în 24 de bucăți și serviți cald.