Pâine prăjită cu șuncă și Cheddar

Pâine prăjită cu șuncă și Cheddar
Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 196 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 minute. Mergeți la magazin și ridicați baghetă, șuncă, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Toasturi Tunan și Cheddar, Pâine Prăjită Cu Slănină Cheddar, și Supă de Broccoli cu pâine prăjită Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la înălțime și tapetați o foaie de copt mare, cu margini, cu folie. Într-un castron mediu, amestecați șuncă, maioneză, piper cayenne, sos Worcestershire și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ardei IuteArdei Iute
MaionezăMaioneză
OțetOțet
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Așezați pâinea, tăiată cu fața în sus, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Întindeți amestecul de șuncă uniform deasupra și presărați cu Cheddar. Se fierbe până când brânza clocotește și începe să se rumenească, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ardei ArbolArdei Arbol
șuncășuncă
4
Scoateți din broiler și lăsați să stea 3 minute. Feliați în 24 de bucăți și serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
DificultateNormal
Gata În11 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista