Pâine prăjită cu creveți cu două sosuri
Pufurile de pâine prăjită cu două sosuri ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 143 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de orez condimentat, ulei de susan, sos de usturoi chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Creveți picante cu 2 sosuri, Curățați și mâncați creveți cu sosuri de scufundare, și Creveți Phyllo cu sosuri de scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti pufuri, puneți creveții într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă mărunt.
Gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie (rezervați slănină pentru o altă utilizare).
Adăugați creveți la picăturile rezervate în tigaie și sotati 3 minute.
Adăugați 1/3 cană de ceapă verde în tigaie; se sotează 1 minut. Se amestecă ghimbirul.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați 1 cană de apă, unt și zahăr într-o cratiță mare și grea; aduceți la fierbere, amestecând ocazional cu o lingură de lemn. Reduceți căldura la minim; adăugați făină, amestecând bine până când amestecul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Adăugați albușurile și oul, câte 1; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă ușor amestecul de creveți.
Aruncați aluatul cu linguri de nivel, la 2 inci distanță, pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți pufurile din cuptor); coaceți încă 10 minute sau până când se rumenesc și sunt crocante.
Pentru a pregăti sosul de soia-usturoi, combinați sosul de soia și următoarele 4 ingrediente (prin ulei) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Pentru a pregăti sosul dulce de chili, combinați sosul de usturoi chili și 4 lingurițe de oțet într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Serviți sosuri cu pufuri de creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.