Pâine Prăjită Cu Brânză Parmezană

Pâine Prăjită Cu Brânză Parmezană
O porție conține 131 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, parmezan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine Prăjită Cu Usturoi-Parmezan, Pâine Prăjită Cu Usturoi-Parmezan, și Pâine Prăjită Cu Parmezan Ciabatta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Tăiați bagheta în jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
3
Întindeți partea tăiată a fiecărei bucăți cu 1 linguriță de unt; se presară uniform cu parmezan proaspăt ras și piper negru proaspăt măcinat. Aranjați bucățile, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt. Se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista