Pâine plată umplută cu brânză și Prosciutto (Torta al Testo )
Flatbread umplute cu brânză și Prosciutto (Tortan al Testo ) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 275 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză emmental, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prosciutto, curmale și ceapă caramelizată pizza cu brânză Gorgonzola, Pâine Plată Umplută Cu Brânză Rusă, și Prosciutto și Torta de spanac.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia și 1/3 cană de apă caldă într-un castron mic și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Se amestecă făina și sarea cu o furculiță într-un castron mare. Faceți o fântână în centru și adăugați amestec de drojdie și ulei. Se amestecă făina, apoi se amestecă cât mai mult din 1/3 cană de apă rămasă, după cum este necesar, pentru a forma un aluat ferm și umed.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted, strălucitor și elastic, aproximativ 10 minute.
Puneți aluatul într-un castron mare curățat și acoperiți vasul.
Lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul și împărțiți-l în 2 bucăți. Formați fiecare piesă într-o bilă și lăsați să stea, acoperită, 10 minute.
Întindeți fiecare bilă pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor într-o rundă de 8 inci (aproximativ 1/4 inch grosime; dacă aluatul rezistă la rulare, lăsați să stea 1 până la 2 minute, apoi continuați).
Preîncălziți cuptorul la 204° cu suportul în mijloc.
Încălziți o tigaie medie grea sau o grătar la foc mediu-mic până când este foarte fierbinte, aproximativ 10 minute. Gatiti runde 1 la un moment dat, flipping frecvent pentru a evita dogoritor și pentru a ajuta chiar de gătit, până la aur, aproximativ 6 minute pe rundă. Stivați rundele și înfășurați într-un prosop de bucătărie (nu o cârpă de pământ) pentru a vă menține moale în timp ce răciți.
Când rundele sunt reci, separați-le în jumătăți tăind în pâine în jurul marginii și trăgând ușor rundele. Brânză Sandwich, rucola, prosciutto și sare și piper după gust între jumătăți.
Puneți pâinile umplute pe o foaie de copt și coaceți până când brânza s-a topit, aproximativ 8 minute.
Tăiați în pene și serviți cald.
Pâinea poate fi gătită (dar nu umplută și coaptă) cu 2 ore înainte și păstrată învelită într-un prosop de bucătărie.