Pâine plată umplută cu brânză și Prosciutto (Torta al Testo )

Pâine plată umplută cu brânză și Prosciutto (Torta al Testo )
Flatbread umplute cu brânză și Prosciutto (Tortan al Testo ) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 275 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză emmental, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prosciutto, curmale și ceapă caramelizată pizza cu brânză Gorgonzola, Pâine Plată Umplută Cu Brânză Rusă, și Prosciutto și Torta de spanac.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia și 1/3 cană de apă caldă într-un castron mic și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă făina și sarea cu o furculiță într-un castron mare. Faceți o fântână în centru și adăugați amestec de drojdie și ulei. Se amestecă făina, apoi se amestecă cât mai mult din 1/3 cană de apă rămasă, după cum este necesar, pentru a forma un aluat ferm și umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted, strălucitor și elastic, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Puneți aluatul într-un castron mare curățat și acoperiți vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează, aproximativ 1 oră.
6
Puneți aluatul și împărțiți-l în 2 bucăți. Formați fiecare piesă într-o bilă și lăsați să stea, acoperită, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Întindeți fiecare bilă pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor într-o rundă de 8 inci (aproximativ 1/4 inch grosime; dacă aluatul rezistă la rulare, lăsați să stea 1 până la 2 minute, apoi continuați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
8
Preîncălziți cuptorul la 204° cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Încălziți o tigaie medie grea sau o grătar la foc mediu-mic până când este foarte fierbinte, aproximativ 10 minute. Gatiti runde 1 la un moment dat, flipping frecvent pentru a evita dogoritor și pentru a ajuta chiar de gătit, până la aur, aproximativ 6 minute pe rundă. Stivați rundele și înfășurați într-un prosop de bucătărie (nu o cârpă de pământ) pentru a vă menține moale în timp ce răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
10
Când rundele sunt reci, separați-le în jumătăți tăind în pâine în jurul marginii și trăgând ușor rundele. Brânză Sandwich, rucola, prosciutto și sare și piper după gust între jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ProsciuttoProsciutto
RucolaRucola
BrânzăBrânză
PâinePâine
11
Puneți pâinile umplute pe o foaie de copt și coaceți până când brânza s-a topit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Tăiați în pene și serviți cald.
1
Pâinea poate fi gătită (dar nu umplută și coaptă) cu 2 ore înainte și păstrată învelită într-un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista