Pâine Plată Din California
Această rețetă face 6 porții cu 458 calorii, 14g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru bebeluși, roșii de prune, varză de ridiche și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine plată de pui din California cu sos de fermă Chipotle, Maple prăjită legume & crocante Bacon Flatbread pentru provocarea Flatbread fabulos, și California Hot Dog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F. gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 10 minute.
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați roșiile în picăturile din tigaie și gătiți, întorcând o dată, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ungeți o foaie mare de copt cu ulei de măsline. Întindeți aluatul de pizza pentru a se potrivi cu tigaia (dacă aluatul se micșorează înapoi, lăsați-l să se odihnească câteva minute înainte de a continua). Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță. Se acoperă cu roșiile, rezervând picăturile de slănină.
Coaceți până când crusta este maro aurie, 12 până la 15 minute.
Scoateți pâinea plată din cuptor; deasupra cu brânza de capră. Condimentează cu sare și piper. Aruncați varza și rucola cu 1/2 lingură de picături de slănină rezervate (reîncălziți, dacă este necesar), sucul de lămâie și sarea și piperul. Topiți pâinea plată cu verdeața și slănina.
Fotografie de Anna Williams