Pâine Plată Din California

Pâine Plată Din California
Această rețetă face 6 porții cu 458 calorii, 14g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru bebeluși, roșii de prune, varză de ridiche și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine plată de pui din California cu sos de fermă Chipotle, Maple prăjită legume & crocante Bacon Flatbread pentru provocarea Flatbread fabulos, și California Hot Dog pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F. gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Adăugați roșiile în picăturile din tigaie și gătiți, întorcând o dată, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Ungeți o foaie mare de copt cu ulei de măsline. Întindeți aluatul de pizza pentru a se potrivi cu tigaia (dacă aluatul se micșorează înapoi, lăsați-l să se odihnească câteva minute înainte de a continua). Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță. Se acoperă cu roșiile, rezervând picăturile de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți până când crusta este maro aurie, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți pâinea plată din cuptor; deasupra cu brânza de capră. Condimentează cu sare și piper. Aruncați varza și rucola cu 1/2 lingură de picături de slănină rezervate (reîncălziți, dacă este necesar), sucul de lămâie și sarea și piperul. Topiți pâinea plată cu verdeața și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Pâine PlatăPâine Plată
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
VarzăVarză
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Fotografie de Anna Williams
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista