Pâine plată cu cârnați și ouă
Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ouă, făină de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cârnați ardei și ceapă Flatbread, Chiftele de cârnați umplute cu struguri cu pâine plată, și Turtă albă de ou cu cârnați de curcan / bucătăria experimentală a lui Carrie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Găsiți cusătura longitudinală în aluat. Începând de la cusătură, desfaceți ușor aluatul într-un dreptunghi pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați aluatul transversal în 2 porții egale.
Rulați fiecare porțiune într-un dreptunghi de 15 x 6 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați fiecare dreptunghi pe o foaie de copt presărată cu 1 linguriță de făină de porumb.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați cârnați italieni de ceapă și curcan în tigaie; gătiți 4 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând să se sfărâme. Împărțiți amestecul de cârnați uniform între dreptunghiuri, răspândind uniform lungimea aluatului, lăsând o margine de 1/4 inch pe fiecare; acoperiți fiecare dreptunghi uniform cu 1/4 cană de brânză.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor. Rupeți 3 ouă pe fiecare pâine plată, distanțând uniform pe lungime; presărați uniform cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Coaceți încă 5 minute sau până când ouăle sunt setate. Opriți cuptorul; lăsați pâinea plată în cuptor cu ușa cuptorului închisă timp de 4 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați rucola, sucul proaspăt de lămâie și uleiul de măsline extravirgin; aruncă. Aranjați amestecul de rucola uniform peste pâini plate.
Tăiați fiecare pâine plată în cruce în 3 pătrate; serviți imediat.