Pâine Parmezan-Usturoi La Grătar
Pâinea parmezan-usturoi la grătar necesită aproximativ 7 minute de la început până la sfârșit. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 257 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine, unt, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 39%. Încercați Burgeri de pâine cu usturoi Pepperoni (cheeseburgeri la grătar cu sos Pepperoni se servesc pe rulouri de pâine cu usturoi), Pâine Cu Parmezan Cu Usturoi (Abm), și Parmezan-Pâine Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu; adăugați usturoi și gătiți 2 minute.
Scoateți și aruncați usturoiul.
Ungeți părțile tăiate de pâine uniform cu amestec de unt și presărați părțile tăiate uniform cu parmezan și pătrunjel.
Așezați părțile tăiate împreună.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu (300 până la 35
5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Notă: pentru a pregăti pâinea la cuptor, înfășurați pâinea în folie de aluminiu, așezați-o pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când este fierbinte.