Pâine jalapeno amarant fără Gluten

Pâine jalapeno amarant fără Gluten
Pâinea jalapeno amarant fără Gluten este o fără lactate rețetă cu 2 porții. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 725 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime. 23 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de apă, răspândit în tigaie uniform și coace, sare de mare măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Amarant de nuci de mere fără Gluten, Pâine de porumb amarant (fără gluten ), și Biscuiți de amarant cu ierburi și usturoi {vegan și fără gluten} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Să începem.Preîncălziți cuptorul la 177°. se toacă jalapeno și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Campo Viejo Cava brut ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
O culoare roz strălucitoare strălucitoare. Plăcut și puternic pe nas, cu o prezență puternică de fructe de padure roșii coapte. Cu are o senzație rotunjită, plăcută în gură.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Revista