Pâine italiană sănătoasă sau crustă de Pizza

Pâine italiană sănătoasă sau crustă de Pizza
Rețeta de pâine italiană sănătoasă sau crusta de Pizza este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un extraordinar vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 12. Această crustă are 247 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, drojdie, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ușor Pizza-Crust Breadsticks, Pizza sănătoasă cu crustă de conopidă, și Crustă De Pizza Cu Unt De Ierburi Italiene.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista