Pâine Gumdrop
Gumdrop Bread durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 43 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 387 de calorii , 7 g de proteine și 15 g de grăsimi . Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați gumă de gumă, amestec de biscuiți/coace, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine cu dovleac cu afine , Budinca de pâine cu tiramisu și Pâine cu dovleac plăcut proteică .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți și zahărul. Într-un alt castron, bate oul și laptele; se adauga la ingredientele uscate si se amesteca bine.
Adăugați nuci și gumă de gumă; se amestecă doar până se amestecă.
Se toarnă în trei unse 5-3/4-in. x 3 inchi. x 2 inchi. tigăi pentru pâine.
Coaceți la 350° timp de 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi pe grătare pentru a se răci complet.