Pâine Gorilla cu banane de la Michelle
Pâinea Gorilla cu banane de la Michelle necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 51 g de grăsimi și un total de 825 de calorii. Pentru 2,22 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork necesită chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr brun, nuci și zahăr granulat. 566 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare includ pâinea gorilă cu banane, ciocolată și gorila lui Michelle.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tavă Bundt cu spray de gătit antiaderent.
Se amestecă zahărul granulat și scorțișoara într-un castron mic și se lasă deoparte.
Într-o cratiță mică, topește zahărul brun cu untul la foc mic. Deschideți pachetele de rulouri semilunare și separați triunghiurile de aluat.
Ungeți fiecare triunghi cu lapte condensat îndulcit și acoperiți cu 2 felii de banană și 1 linguriță fulgi de ciocolată; îndoiți marginile triunghiului împreună și sigilați. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Stropiți fiecare cu 1/4 linguriță de zahăr de scorțișoară.
Pune jumătate din nuci în tava Bundt și deasupra cu jumătate din pachetele de aluat.
Se toarnă jumătate din amestecul de zahăr brun-unt peste aluat și se stropește cu 2 lingurițe de zahăr de scorțișoară. Repetați cu ingredientele rămase.
Coaceți până când este umflat, auriu și ferm la atingere.
Scoateți tava din cuptor, transferați-o pe un gratar și lăsați-o să se răcească timp de 15 minute. Puneți un platou deasupra tigăii Bundt și răsturnați. Tăiați și serviți cald.