Orzo cu pesto de anghinare și porumb la grătar

Orzo cu pesto de anghinare și porumb la grătar
Orzo cu pesto de anghinare și porumb la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 863 calorii, 23g de proteine, și 53G de grăsime. 23 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați urechile porumb, frunze de oregano, paste orzo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Rețete similare includ Salată Prăjită De Porumb Și Orzo Cu Pesto Cilantro, Salată De Somon Pesto La Grătar-Orzo, și Halibut La Grătar Și Roșii Cu Pesto Orzo.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4
Se scurge și se pune într-un bol mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Ungeți porumbul cu uleiul, folosind o perie de patiserie. Grătați, întorcându-vă frecvent, până când porumbul este fraged, aproximativ 10 minute. Lăsați porumbul să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți sâmburii cu un cuțit mare și adăugați în vasul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Pentru pesto: într-un robot de bucătărie, combinați 2 căni de anghinare, ulei, nuci, oregano, pătrunjel, suc de lămâie, usturoi, coajă de lămâie, sare și piper. Amestecați, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, până când amestecul este gros și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Se toacă restul de 1 cană de inimi de anghinare în bucăți de 3/4 inci și se adaugă în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Adăugați pesto, roșii și parmezan. Aruncați până când toate ingredientele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
11
Adăugați sare și piper după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
12
Nota bucătarului: pentru a prăji nucile, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați nucile într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Coaceți până se prăjește ușor, 8 până la 10 minute. Se răcește complet înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Revista