Pâine Fabuloasă De Casă
Fabulos pâine de casă necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1308 calorii, 35g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă vegană servește 6 și costă 86 de cenți pe porție. 673 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ulei vegetal, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Fabuloasa Pâine De Banane Bundt Pan, Pâine Ciabatta De Casă {Și Cea Mai Bună Pâine Cu Usturoi De Pe Pământ}, și Pâine De Ouă De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul de amestecare al unui mixer electric, amestecați împreună 1/2 cană apă caldă, 1 lingură zahăr, 1/4 cană făină de pâine și drojdie.
Lasă să crească aproximativ 5 minute. Se va balona aproape imediat.
Măsurați ovăzul, 4 1/2 căni apă caldă, făină integrală de grâu, sare, 2/3 cană zahăr și 2/3 cană ulei în vasul de amestecare.
Se amestecă la viteză mică cu un cârlig de aluat timp de 1 până la 2 minute. Creșteți ușor viteza și începeți să adăugați făină de pâine 1/2 până la 1 cană la un moment dat până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale bolului. Umiditatea determină câtă făină aveți nevoie înainte ca pâinea să se îndepărteze de marginea bolului. Este normal ca aluatul să fie lipicios.
Așezați aluatul într-un bol cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi suprafața. Acoperiți cu o cârpă umedă.
Lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 oră sau până când dimensiunea sa dublat.
Împărțiți aluatul în 6 bucăți. Formați pâini și puneți-le în tigăi unse de 8 x 4 inch.
Lăsați să crească până când aluatul este la 1 inch deasupra marginii tigailor, de obicei 1 oră.
Coaceți la 350 grade F ( 175 grade C) timp de 35 de minute sau până când blaturile se rumenesc.
Lăsați să se răcească în tigăi timp de 10 minute, apoi întoarceți-vă pe rafturi de sârmă pentru a se răci complet.