Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu șuncă de țară. Această rețetă face 32 de porții cu 172 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de piper măcinat grosier, unt, zară caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Biscuiți Cu Șuncă Și Brânză, Umplutură de pâine de țară cu șuncă afumată, brânză de capră și cireșe uscate, și Șuncă De Țară.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zeama, oul, zahărul, untul, piperul, sarea, cayenne, 1 cană de făină de porumb și 3 căni de făină; bate pana se omogenizeaza. Bate în șuncă. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, Optional
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Formați fiecare porție într-o pâine rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
6
Se presară două unse 9-in. Tigăi rotunde de copt cu făină de porumb rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Puneți pâinile în tigăi pregătite. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
8
Se coace la 375 CP timp de 25-30 minute sau pana se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.
10
Într-un castron mic, bateți untul, arpagicul, pătrunjelul, sucul de lămâie și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
11
Serviți cu pâine. Păstrați pâinea cu șuncă și untul de ierburi la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii