Pâine De Zahăr Brun Mai Sănătoasă
Pâinea de zahăr brun mai sănătoasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 251 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ketchup, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Încercați Pâine De Zahăr Brun, Pâine De Zahăr Brun, și Pâine De Carne Glazurată Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Apăsați zahărul brun în fundul tăvii de pâine pregătită și întindeți ketchup-ul peste zahăr.
Amestecați bine carnea de vită măcinată, laptele, ouăle, sarea, piperul măcinat, ceapa, ghimbirul, pesmetul și pătrunjelul într-un bol de amestecare. Se modelează într-o pâine și se așează deasupra ketchup-ului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).