Fasole verde si caju
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați fasolea verde și caju. Această rețetă servește 8. O porție conține 98 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, usturoi, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole verde cu caju, Fasole verde cu ghimbir și caju, și Se amestecă vinetele cu fasole verde și caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate din pansament în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați legume și usturoi; gatiti 8-10 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent.
Adăugați pansamentul rămas; gătiți 1 până la 2 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.