Fasole verde si caju

Fasole verde si caju
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați fasolea verde și caju. Această rețetă servește 8. O porție conține 98 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, usturoi, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole verde cu caju, Fasole verde cu ghimbir și caju, și Se amestecă vinetele cu fasole verde și caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți jumătate din pansament în tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați legume și usturoi; gatiti 8-10 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Adăugați pansamentul rămas; gătiți 1 până la 2 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
4
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista