Pâine De Usturoi Cu Ceapă Franceză

Pâine De Usturoi Cu Ceapă Franceză
Franceză ceapa usturoi pâine ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 240 calorii. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, Pâine Franceză De Ceapă, și Pâine Franceză De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa în ulei timp de 8-10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați bulionul, 1 cățel de usturoi și cimbru; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Între timp, într-un castron mic, combinați untul și usturoiul rămas; amestecați până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se întinde pe felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
5
Așezați pe un 15-in uns. x 10-în. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți la 350 de minute timp de 5-8 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se presară parmezan; se acoperă cu amestec de ceapă și brânză Gruyere. Se fierbe 3-4 în. de la căldură timp de 1-2 minute sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GruyereGruyere
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Nasul și profilul aromelor fructelor întunecate, prunelor și notelor de cedru sunt frumos echilibrate cu aciditatea și structura taninului pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista