Pâine de păstârnac, afine și castane

Pâine de păstârnac, afine și castane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați păstârnac, afine și pâine de castane. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 860 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 608 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, zahăr tos, nucă și pesmet. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine de fenicul și castan cu gust de afine, Supă De Castane, Păstârnac Și Portocale, și Salată prăjită de păstârnac și castane.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă, adăugați ceapa și gătiți ușor timp de 10-15 minute până când este foarte moale. Se amestecă Salvia timp de 1 min, apoi se răstoarnă într-un bol mare de amestecare. Se pulsează castanele într-un robot de bucătărie până se toacă în bucăți mici, apoi se înclină în bol cu ceapa și se repetă cu nucile. Acum adăugați pesmetul, buzduganul, oul bătut, 1 linguriță de sare și puțin piper și amestecați totul bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
CastaneCastane
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
BuzduganBuzdugan
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Răsturnați afinele și zahărul într-o tigaie și fierbeți timp de aproximativ 8-10 minute la foc mare. Zahărul se va topi, iar merisoarele vor apărea și vor deveni cochete, continuă să clocotească până când sunt lipicioase. Se lasă deoparte să se răcească. Ungeți o formă de pâine de 900g, tapetați cu o fâșie lungă de pergament de copt care acoperă fundul și cele două capete, apoi ungeți și aceasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată. Aruncați păstârnacul și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se scurge bine. De la capetele mai subțiri, tăiați lungimile de păstârnac care se potrivesc lățimilor de-a lungul fundului formei de pâine. Continuați până când aveți suficient pentru a alinia perfect baza cositorului. Tăiați aproximativ tot restul de păstârnac și amestecați în amestecul de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Amestecați lungimile păstârnacului cu încă 1 lingură de unt și mierea pentru a acoperi, apoi încadrați-le în formă. Top cu / din amestecul de nuci împachetați-l bine și neteziți suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Întindeți / din sosul de afine deasupra, lăsând un mic spațiu în jurul marginilor. Se acoperă cu amestecul de nuci rămas și se împachetează ca înainte. Pâinea poate fi făcută până la 24 de ore înainte, apoi acoperită și răcită, înainte de a continua. Se acoperă cu folie, apoi se coace timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Pentru a servi, topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mică și sfârâiți frunzele de salvie rezervate pentru un minut. Stropiți apă în merișoarele fierte rămase până când sunt cochete. Slăbiți în jurul părților laterale ale pâinii cu un cuțit rotund, dacă aveți nevoie, apoi întoarceți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Stropiți cu untul de salvie și frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Se servește în felii cu sos suplimentar de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista